söndag 9 oktober 2011

Magnolia Day

I går bar det av tidigt till Magnolia i Borås för ett besök i deras butik, det var öppet hus och supermycket folk där. Men vi kom 40 minuter innan de öppnade så tillhörde de som fick en jättefin goodiebag i present som bestod av 3 stora monterade stämplar, magnoliapapper, brads, en magnoliadies, blommor och lite gula drops. Vi blev glatt överraskade över den. I butiken köpte jag några fler magnolia stämplar och så lite papper. När vi var klara så bar det av till Ullared, när vi kom fram så var det nästan omöjligt att hitta en parkeringsplats, det var länge sedan jag var med om att det var så mycket folk men till slut ställde vi längs vägen. Inne i varuhuset var det smockat av folk men man är ju van ullaredsbesökare så det var ok. Blev lite smått och gott som vanligt. Tack Annelie för en jättekul dag, det får vi snart göra om.
När jag kom hem så blev det inte mycket gjort, käkade lite vitlöksbröd och slappade framför tv:n innan det blev läggdags redan vid tiotiden. Snark snark..

//Kram Pernilla

1 kommentar:

  1. Låter som en toppendag :) Jag har ju inte varit i Ullared än, men det lär väl finnas kvar ett tag till..
    Hoppas att du lägger upp bilder på dina nya stämplar och kanske även på resten som du shoppade samt var med i goodiebagen, blir ju så nyfiken. Hoppas att du får en fin dag. Kram Cecilia

    SvaraRadera